Teun de Hoog

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en betrokkenen van Hercules,

Mijn naam is Teun de Hoog en ik ben onlangs begonnen als commercieel manager bij Hercules! Voor wie mij nog niet kent: ik heb jarenlang met veel plezier bij Hercules gehandbald. Helaas moest ik hiermee stoppen na drie kruisbandoperaties. Inmiddels ben ik al bezig aan mijn vierde seizoen als trainer/coach van de heren A-jeugd bij Hercules. Daarnaast ben ik enkele jaren geleden lid geworden van de marketingcommissie van onze vereniging.

In mijn nieuwe rol is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er voldoende financiële middelen blijven binnenkomen, zodat Hercules al haar activiteiten kan voortzetten en zelfs uitbreiden in de toekomst. Dit doe ik voornamelijk door sponsoren aan onze prachtige vereniging te verbinden. Daarnaast werk ik eraan om de “Boswijk Arena” een nog aantrekkelijkere uitstraling te geven. Misschien zijn de nieuwe spandoeken en sponsorstickers je al opgevallen tijdens de Hercules Nights; goed nieuws! Er komt nog veel meer moois aan!

Twee weken geleden is er een nieuwsbericht verschenen over de plannen voor de nieuwe kleding. Achter de schermen werken we hard aan de nieuwe tenues, met als doel: hetzelfde speelshirt voor alle Hercules-teams! Dit betekent dat sponsoren wekelijks zichtbaar zijn bij meer dan 30 teams. Ken of ben jij iemand die geïnteresseerd is in sponsormogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op via teun.de.hoog@hercules-handbal.nl.

Op dit moment ben ik bezig om de sponsor- en marketingplannen verder te ontwikkelen. De eerste gesprekken met potentiële sponsoren zijn al positief verlopen! Binnen Hercules ontstaan steeds meer mogelijkheden op het gebied van sponsoring, waardoor het voor bedrijven aantrekkelijker wordt om partner te worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan ook gerust contact met mij op via het eerder genoemde e-mailadres.

Dit was het voor nu! Uiteraard houden we jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Met sportieve groet,

Teun de Hoog
Commercieel Manager
Hercules Handbal

× Whatsapp